SİVAS / ALTINYAYLA - Şehit Nurullah Çakır Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinde becerilerin gelişimi; zihinsel, sosyal, duygusal, duyuşsal, fiziksel ve ahlaki boyutları içeren bütüncül bir yapıda ele alınmaktadır.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için program düzenlendi.

2.DÖNEM 1. SINAV TAKVİMİ

Mrt

Okulumuzda 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ Programı düzenlendi.

Mrt

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü Evinin Sultanları Turnuvasına Okulumuz Öğrencileri Katıldı.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı müsabakalarda öğrencilerimiz İlçe Şampiyonu oldu.

Mrt

Okulumuz idaresi tarafında kadın öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Şbt

İlçe Kaymakamımız Sayın Batuhan KALKAN'ın da katıldığı programda; Okulumuz Müzik Öğretmeni Kazım GÜLCAN'ın yönetimindeki koro, okulumuz 12. sınıf öğrencileri ve ilçemiz 8. sınıf öğrencileri için şarkılar söyledi

Ock

Okulumuzda 1-7 Ocak Veremle Savaş Haftası kapsamında öğrencilere konferans yapıldı.

Altınyayla Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize konferans yapıldı

Okulumuzda Bilgilendirme ve Önleme Faaliyeti yapıldı.

Sivas Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu görevlileri tarafından okulumuz 11. sınıf öğrencilerine yönelik terörle mücadele konusunda eğitici ve bilgilendirici faaliyet düzenlendi

Kas

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde düzenlenen "HEDEF ve MİRAS" projesi kapsamında; İlçe Kaymakamımız Sayın Batuhan KALKAN, Okulumuz 12.sınıf öğrencileriyle "Kariyer Günleri" toplantısına katılarak öğrencilerle sohbet gerçekleştirdi.